Göteborg horse show

Hej på er ♥
Hoppas att ni alla haft underbara dagar och förmodligen fyndat mycket fint under Göteborg horse show! Jag själv har varit inne på mässan och Scandinavium alla morgon- och kvällspass, men för det mesta har tiden spenderats åt att kolla på fina prylar och impulsshopping. Träffat saknade vänner under alla dagarna och haft fem otroligt roliga dagar. GHS är verkligen en utav årets höjdpunkter, trots att plånboken får lida något enormt!

Jag har hittat "massa" fint på mässan, men inte fyndat så speciellt mycket. Känns som alla andra förutom jag hittat utrustning till superbra priser och fyndat ordentligt. Har i alla fall BESTÄLLT ridstövlar, det var prio ett, och efter att ha provat över 10-tal par olika modeller och märken bestämde jag mig för ett par redan på torsdagen. Kommer bli så jäkla fint till min bruna kavaj och hjälm, längtar tills dom kommer! Köpte bland annat en ny kavaj också, som jag lade upp bild på i onsdags ju.
Vill veta vad ni köpt, så länka till era bloggar så jag kan kika! :D

Det känns i kroppen och i huvudet att man hållt på i fem dagar nu. Har sovit ca fem timmar varje natt, knappt ätit, gått runt på mässan som en yr höna och burit tunga påsar. Lade mig redan vid 11-tiden igår kväll men är fortfarande trött trots att jag fick sovit många timmar. Har stalltjänst morgon, lunch och eftermiddag idag också så det gör inte saken bättre. Blir bara segare och segare i huvudet. Det krävs nog en dag eller två till för att ha vilat upp sig efter horse show ;)
Kommentarer
Postat av: Hanna

Kan du inte lägga ut bild på det du köpt? http://thirtyeight.blo.gg/2013/april/shopping-a-la-ghs.html#comment

2013-04-29 | 12:03:54
URL: http://thirtyeight.blo.gg
Postat av: sofia

http://mgryttarna.blogg.se/2013/april/horseshow-shoppingen-2013.html#comment :)

2013-04-29 | 15:33:38
URL: http://mgryttarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

lägg upp ALLT du har fått/köpt :)

2013-04-29 | 20:19:11
Postat av: Jennifer

http://ponyryttarna.blogg.se/2013/april/helgens-inkop.html#comment :DD

2013-04-30 | 08:43:50
URL: http://ponyryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0