Långfredag ~ Lov

Hej på er, allt bra?
Haft en gosig första dag på påsklovet! Gick upp tidigt imorse för att släppa ut mina fina ponnysar, mamma fick absolut inte släppa ut dom, hehe. Ville se hur glad Obelix skulle bli av att kunna springa obegränsat i en hage för första gången sen jullovet, och glad är väl bara förnamnet på honom - Jäklar vad han sprang fram och tillbaka, försökte få med sig dom andra som bara stod och åt hö och inte fattade vad han höll på med. Lika glad som han blev, lika bittra blev dom andra över att dom inte fick stå i lugn och ro och äta på sitt hö utan att han kom farandes från höger till vänster ;)
Tur hade jag idag också att ingen utav medryttare skulle komma till Kiara, så red en runda i skogen med henne förut  Hon var sig lik, lika pigg och galen som vanligt med andra ord.
Även ridit Obelix och min systers ponny "Mackan" idag. Båda två fick trimmas lite, och det gick jättebra med killarna också trots att båda var supertaggade och nog hellre hade velat hoppat... De får tyvärr vänta tills på söndag ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0