NY BLOGG!

2013-08-10 | 19:18:00
Nu har jag fixat klart våran nya blogg, och vi kommer nu börja blogga som vanligt igen. Vi hoppas ni vill fortsätta följa oss och våra hästar. Det kommer ske lite förändringar för mig gällande hästfronten, och för att inte missa något så klicka er in på våran nya blogg och lägg till bland era favoriter! ♥

Vi båda vill tacka er för dessa två och ett halvt åren på denna blogg, och ni kommer när som helst kunna klicka er tillbaka bland våra arkiv här. Denna blogg kommer inte lösenordskyddas, och skulle vi ej vara nöjda med den nya bloggportalen är det inte helt omöjligt att vi kommer tillbaka hit!

BESÖK VÅRAN NYA BLOGG - http://isabellaochsara.horseworld.se/

Byta blogg & börja om på nytt

2013-08-06 | 19:32:21
Egentligen hade vi tänkt att byta blogg för över en månad sedan. Tyvärr är Sara inte så high på designer och det dära som behövs fixas, så det är jag som alltid sköter kodning och det som kräver photoshop. Det har jag absolut ingenting emot, det tar bara längre tid och jag har inte alltid tid för att fixa iordning det som ska göras. Så det där med att byta blogg gick ju inte så bra som ni märkt. Jag är skittrött på alla fula designer som denna bloggen får gång på gång, blir aldrig nöjd med det jag gör. På den andra bloggen vi skapat är utseendet väldigt simpelt och jag kommer endast byta header när det behöver fräschas upp.

Om vi byter blogg får vi en nystart, en helt ny design och får börja bygga upp bloggen från början. Jag tror det är det vi behöver just nu, en nystart. Den andra bloggen är nästan helt klar och det är bara för oss att börja blogga där. Men jag har ändå lite svårt för att överge denna bloggen... 

Vad tycker ni? Ska vi byta blogg, starta om på nytt och satsa helhjärtat på den?

Kalas, resultat, bloggen

2013-08-04 | 19:22:00

Godkväll allihopa! Just nu är jag på kalas hos farmor.

Resultatet idag på tävlingen blev dåligt igen.. Fattar inte hur han kan vara så jäkla fin på framridningen och framhoppningen och sedan på banan går det inte alls..? Mer om det en annan dag.

Bloggen vilar lite tills Bella tagit sitt beslut. Antingen fortsätter jag blogga här med Bella eller så bloggar jag själv på min andra blogg. Det får tiden utvisa helt enkelt!

Fortsätta blogga?

2013-08-03 | 20:59:14
Ska jag fortsätta blogga? Varför & vad ska jag i sådana fall blogga om?

Det känns som ens bloggning längre inte uppskattas på samma sätt som det gjordes förr, och vi har tappat hundratals läsare vilket är oerhört tråkigt. Dock förståeligt eftersom vi inte bloggat det flitigaste under en längre period. Vi älskar er läsare, men det verkar som vi inte har de mest engagerade läsarna som gillar att kommentera. Kommentarer gör jättemycket för oss, det är inte bara statistiken som vi vill ska öka och öka, utan även att kommentarerna ska bli fler och fler.

Tävling imorgon

2013-08-03 | 17:30:41
Jag har haft så fullt upp så jag har inte hunnit skriva om tävlingen som är imorgon..
 
Imorgon beger vi oss i vilket fall till Grästorp för att starta en lokal tävling med Brent. Just nu är jag anmäld 95cm och 1m. Egentligen vill jag ändra till 1,10m istället för 95cm då det känns väldigt lågt, men som sagt har vi knappt tävlat iår och mamma vill hem så tidigt som möjligt då vi ska på kalas.. Så vi får se hur det blir med klasserna men jag skulle egentligen vilja hoppa 1m och 1,10m.
 
Jag tror jag har varit på grästorps anläggning en gång för väldigt många år sedan. Tror jag kan ha startat en kompis b-ponny där för väldigt länge sedan haha. Så jag kan inte påstå att jag kommer ihåg hur anläggningen ser ut, bara lite suddigt minns jag. Så om paddocken är liten och det är mycket tittiga hinder är det ju bra att Brent får starta lite lägre klasser. Sedan har Brent varit så jäkla stark det senaste så vi får se hur han är imorgon. Finns mycket inom markarbetet och lydnad som vi måste träna på kan man verkligen säga, Då Brent tycker att man inte behöver lyssna på piloten där uppe på ;) 
 
95cm - startnummer 17 av 22
1m - startnummer 29 av 41
 
 

Seriöst..

2013-08-03 | 17:12:03
.. Hur ska jag kunna välja två schabrak tills imorgon? ;) 
 
Sanna tyckte jag skulle ha det blå anna scarpatit med rosa och vit kant och det blå antares schabraket. Dock tyckte jag att dem är för lika att ha på samma tävling och då valde hon det röda anna scarpatit istället för antares.. Som vanligt har jag stor beslutsångest, men kommer nog lyssna på Sannas förslag i slutändan.. :)
 
 
anna scarpati, equifashion, equifashion och folksam
 
equifashion, anna scarpati, anna scarpati och antares
 
 
 
 
 

Städar

2013-08-03 | 11:32:43
God förmiddag allihopa! Igår var det jobb och sedan åkte jag och familjen på kalas så jag kom inte hem förens efter elva och då var det läggdags.
 
Lill Sanna åkte även med mig hem igår så idag har hon hjälp mig i stallet och utsläpp av hästarna. Just håller jag och Sanna på och städar för fulla mugar i källaren bland mina hästsaker. Det har behövts i många år, men först idag tar jag tag i det haha.. 
 
Hörs senare med slutresultatet och mycket mer!
 
 
 
 
 
 
 

Brent 31 juli

2013-08-02 | 10:22:00
Kan ju inte påstå att det är så vackert, men bjuder ändå på en film från när vi hoppade i Onsdags ;) 
  
 

Gårdagens & Dagens ridning

2013-08-01 | 23:00:21
Igår åkte vi som sagt till ridhuset för att hoppa lite tittigare hinder med Brent. Mamma tog fram ett räcke med en grind under, ett annat räcke med vattenmatta och sedan även en kombination med räcke in och oxer ut. Medans mamma byggde fram skrittade jag ut en liten sväng på Brent och började sedan värma upp i ridhuset. 
 
Gjorde en del volter och skänkelvikningar i både trav och galopp, sedan försökte jag även få Brent att gå över vattenmattan haha. Jag har aldrig mött en häst som är så rädd för vatten som Brent, vilket också är otroligt jobbigt in i mellan. Kan ju säga att han vägrade gå över vattenmattan, men tillslut fick jag tryckt över honom i alla gångarter utan problem. De tittiga hindren var heller inga problem, han hoppade som bara den. Dock finns det ju mycket att jobba på, tex att han inte ska springa med huvudet rätt upp i luften så fort det finns hinder och bättre vägar (få ut honom på spåret och i hörnen). Men vi båda hade kul och det är huvudsaken! Skrittade/travade även ut en sväng som avslutade vårt pass.
 
Idag red vi ut en kortare sväng och gramanen fick faktiskt åka på. Vissa dagar skiter Brent i mig totalt när vi rider ut så en graman kan nog vara en bra extra hjälp ibland. Jag behöver inte hålla i den mycket, han behöver bara känna att den finns där och vet vad han ska göra. Han var väldigt fin i traven ochi galoppen protesterade han lite snabbt först. Men sedan var det inga problem. 
 
Bilder från igår
 
 

Torsdag

2013-08-01 | 18:21:39
Godkväll allihopa! Jag sitter just nu på jobbet och har min sista rast för dagen, ikväll slutar jag 20.15. Vårt internet har ju krånglat lite vilket jag nämnt tidigare, därför bloggade jag inte igår + att jag var slut efter sjukhusbesöket.. Men ikväll ska jag nog kunna blogga som vanligt då mamma hämtar en ny sak till vårt fiber (internet).
 
Igår åkte vi till ridhuset med Brent och hoppade lite tittiga hinder. Kan ju säga att han bara tuta och körde på i full fart haha :) Någon bild och en liten film kommer nog ikväll om internet funkar det vill säga. Annars är det tävling på söndag som gäller och det kan hända att Bella även åker med :)
 
Hörs senare ikväll :)