Falsterbo-shopping 2013

Hittade inget speciellt på mässan iår, men det kan också bero på att jag inte behövde något speciellt. Men som alltid åker man inte tomhänt därifrån :D 
 
Efter ungefär 10 minuter hade jag redan hittat schabraket nedan som jag letat efter länge. Det blev ett grönt equifashion schabrak med begie/guldig kant, mitt tredje schabrak från equifashion till och med. Har letat efter ett schabrak med dessa färger ett tag nu, men inget som föll mig i smaken förens jag såg detta.  
 
På skara hästsport beställde vi ett brunt dyon difference som förhoppningsvis kommer innan tävlingen på torsdag. Vi letade runt på hela mässan utan att hitta något dyon difference, det vi hittade var anntingen i storlek cob eller en dressyrmodell. Så det slutade därför med att vi beställde ett istället.
 
Något annat som jag letade efter var bruna parlanti men det finns endast svarta i lager och det har jag ju redan.. Men jag testade i vilket fall ett par svarta för att se om jag fortfarande har samma storlek i fall jag nu ska beställa några bruna. Jag testade även ett par de niro lite snabbt och jag kan bara säga att inget slår mina parlanti än så längeFår se om jag beställer några eller hur det blir, men i sånna fall får jag dem inte förens i september..
 
Köpte ni något fint på mässan (länka gärna i en kommentar) :D
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Hanna

http://thirtyeight.blo.gg/category/shopping.html de 2 översta inläggen är det som fick följa med mig hem :)

2013-07-15 | 19:14:06
URL: http://thirtyeight.blo.gg
Postat av: Malin

Snyggt schabrak!

2013-07-15 | 19:31:18
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: Emelie

Snyggt! Blev lite shopping för mig med:
http://emeliewedenberg.blogg.se/2013/july/falsterbo-horseshow-2013-shopping.html

2013-07-15 | 20:49:41
URL: http://emeliewedenberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0