Well hello

Hej! Är lite för lat för att plocka upp datan och blogga, har bara mobilbloggat det senaste, förutom inlägget igår. Har jättedålig inspiration till bloggandet och finner inget inspirerande. Kikar runt på bloggar för att få insperation, men känns som de flesta har lite svårt för att skriva roliga och intressanta inlägg.

Har ju inte bloggat så mycket och hästarna, eller något speciellt alls, på sistone. Men det går bra med Celine, hon gör framsteg och som jag skrev igår (insåg att det var idag) så var vi felfria på 80cm på clearrounden. Det är tävlingshöjd och hon börjar matcha för lokal tävling. Det som fattas bara är mätintyg, som vi bokat tid för nästa vecka.

Har lagt mycket tid på markarbetet med henne och inte fokuserat på att trimma i en paddock eller hoppa hela tiden. Vi har massor med ängar runt omkring oss och långa grusvägarna i skogen, så har därför utnyttjat det mycket. Har kört lite samma upplägg som jag gjorde med Wilma i början, hon var ju dock mer grön än vad Celine är/var. Och Wilma utvecklades något enormt, så uppenbarligen fungerar min strategi. Alla hästar behöver sin tid för att utvecklas, och det känns som Celly tycker det går lagomt framåt! :)
(bild från idag)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0