Dagens hoppträning

Idag har vi haft Ådi en vecka hemma hos oss, idag blev det Ådis första hoppträning, idag var det min första hoppträning på över en månad.. Så ja träningen kunde ju gå precis hur som helst (skämt åsido) ;)
 
Idag var det alltså dags för Ådis första hoppträning någonsin (tror jag). Blev därför en hel del nya intryck för honom idag, han är ju inte direkt van vid att åka iväg till nya ställen och hoppa och absolut inte med 6 hästar samtidigt. Men lill-killen skötte sig väldigt bra trots att han var lite tittig och inte allti närvarande, men lugn och fin under hela passet. Sedan märker man att han inte har någon större kondition än så därför fick vi anpassa träningen ut efter det. 
 
Blev inte så jättemycket hoppning idag egentligen men det räckte för honom. Blev lite blanade hinder räcke, oxer, kombiantion, grindar, vattenmatta osv. Han stannade till och tittade några få gånger men annars rullade han över de små hindren. Hände inte så mycket mer faktiskt, men Ådi var helt slut efter träningen. Han stod och sov efter jag skrittat av honom. Men som sagt blev det mycket nya intryck idag och han var superduktig eftersom han inte gjort någon större tidigare. Nu är det bara och fortsätta på samma spår för att få rutin!
 
Några bilder från idag. Film kommer imorgon!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0