i-landsproblem

Ack ack, måste tillbaka till tandläkaren imorgon och kolla tandställningen. Gummibanden som sitter på de två framtänderna håller på att åka av, och har vridigt sig på något knepigt sätt. Vet inte riktigt hur det ska se ut egentligen, men så som det ser ut nu har det inte gjort innan. 
Ont gör det i tänderna i alla fall, smärta på hög nivå. Framtänderna sitter HELT ihop nu efter gårdagens spänning. Igår hade jag fortfarande glugg, men nu är den borta. Istället är det glest på sidorna, och ser nästan värre ut för tillfället. Men det blir bättre snart, smärtan försvinner, och tandställningen ska inte sitta på så länge till!

Nu är det dags att ta de sista värktabletterna för dagen, klicka på Andra Avenyn och krypa ner under täcket. Tidigt uppgång imorgon, först stalltjänst 08:00 och sedan hoppning som börjar 08:50.
Hörs mera under morgondagen, ska försöka att blogga om lite roligare saker än vad jag gjort på det senaste. Kom med ideeeeeer, snälla ni! Nattinatt ♥ 
Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Vad tycker du om Mountain Horse ridstövlar? Vilken modell/vilka modeller har du haft? (trivts bäst med?) Med vänlig hälsning,

2012-09-28 | 10:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0